Ο Κοβάτσεβιτς ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού
Το νέο τεχνικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, παρουσίασε σήμερα επισήμως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η επιλογή της πειραϊκής ομάδας έγινε με κριτήριο το «βιογραφικό του και κάποιες συστάσεις που πήραμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο», όπως είπε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Νίκος Κατσιούρας.
Το νέο τεχνικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, παρουσίασε σήμερα επισήμως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η επιλογή της πειραϊκής ομάδας έγινε με κριτήριο το «βιογραφικό του και κάποιες συστάσεις που πήραμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο», όπως είπε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Νίκος Κατσιούρας.
Από την πλευρά του ο Κοβάτσεβιτς δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι «δεν μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε την κορυφή, αλλά την επόμενη φορά που θα υπάρχει τέτοια συνέντευξη δεν θα χρειαστώ τη βοήθεια του μεταφραστή. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο. Γνωρίζω καλά τους στόχους του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είναι η κορυφή και η πρώτη θέση».
Όταν ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει σχετικά με τον Ολυμπιακό απάντησε ότι «περισσότερα στοιχεία έμαθα από τις παίκτριες που τώρα παίζουν στην Εθνική ομάδα της Σερβίας και έχουν αγωνιστεί εδώ και με κάποιες παίκτριες από την Βουλγαρία. Με την Ογκνιένοβιτς κυρίως που είναι ακόμα πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της εδώ».
Όσο για το «στοίχημα» ενόψει της νέας περιόδου, όπως οριοθετείται (και) από το φετινό νταμπλ αλλά και το ρόστερ του συλλόγου; «Αυτό είναι μια πρόκληση για να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα και περισσότερο. Όσο για το ρόστερ, αυτές οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με τους ανθρώπους της ομάδας».
Ερωτηθείς για το αν προτεραιότητά του αποτελεί η ενίσχυση στη διαγώνια και τις ακραίες είπε ότι «τίποτα δεν είναι τόσο σίγουρο. Αυτές είναι οι ανάγκες που χρειάζεται η ομάδα, αλλά το τι θα κάνουμε ακόμα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.