Διυπουργική συνεργασία για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνιων Εξετάσεων
Σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 18 Μαΐου.
Σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 18 Μαΐου.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημήτρης Χασάπης Δημήτριος, συνοδευόμενος από το αρμόδιο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων προσωπικό, και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγος Μανόλης Σφακιανάκης, με αξιωματικούς της Υπηρεσίας.
Αναλύθηκαν τα σχετικά με τις εξετάσεις ζητήματα ασφαλείας των ψηφιακών συστημάτων και οι τρόποι μετάδοσης των θεμάτων και των αποτελεσμάτων και συμφωνήθηκε η συνεργασία του υπουργείου με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων στα επιτυχημένα πρότυπα των προηγούμενων ετών.
Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διαθέσει έως την καταληκτική ημερομηνία των εξετάσεων, σε καθημερινή 24ωρη βάση, εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο θα συνδράμει στη διασφάλιση της ακεραιότητας και της απρόσκοπτης μετάδοσης των θεμάτων των πανελλαδικών, καθώς και της μετέπειτα μετάδοσης της βαθμολογίας. Το προσωπικό αυτό θα παρέχει οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη χρειαστεί, θα διεξάγει συνεχή διαδικτυακή έρευνα και τέλος θα επέμβει άμεσα σε οποιοδήποτε περιστατικό τυχόν απαιτηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ερευνά 117 νέες υποθέσεις στην Ελλάδα – Πυρά ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς
- Τσουκαλάς: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα μας έγινε ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Πώς διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (πίνακες)
- Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους «8» του Champions League κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ
- Ποινική δίωξη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας στον Γεωργιανό ύποπτο για κατασκοπεία
- Ενέργεια: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ – Συγκαλείται η ομάδα διαχείρισης κρίσεων για καύσιμα και αέριο
- Ο κόσμος μιλά για ισότητα, οι γυναίκες ζουν άλλη πραγματικότητα – Παγκόσμιος κανόνας η οικονομική ανισότητα
- Klavdia: Ερωτευμένη ξανά – ποιος της έκλεψε την καρδιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442