«Αντίο» στην Α1 με ήττα από την Κηφισιά είπε ο Πανιώνιος
Με ήττα αποχαιρέτησε τα «μεγάλα σαλόνια» ο Πανιώνιος ως 14ος και τελευταίος, 98-89 από την οριστικά 11η ΑΕ Νέας Κηφισιάς, στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
Με ήττα αποχαιρέτησε τα «μεγάλα σαλόνια» ο Πανιώνιος ως 14ος και τελευταίος, 98-89 από την οριστικά 11η ΑΕ Νέας Κηφισιάς, στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
Μόλις 3 νίκες πέτυχαν οι «κυανέρυθροι» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την τελευταία τους στην πρώτη κατηγορία μετά από 34 χρόνια ανελιπούς παρουσίας (από τη σεζόν 1981-82). Πεσάκοβιτς (22π.), Ψαθάς (19π.) και Πόποβιτς (18π.) ήταν οι κορυφαίοι της ΑΕΝΚ, ενώ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Ταμπς σημείωσε 29 πόντους.
Οι «κυανέρυθροι» είχαν συμβιβαστεί εδώ και καιρό με τον υποβιβασμό, ήθελαν μια νίκη γοήτρου στην τελευταία εμφάνισή τους στην κατηγορία και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά το 45-48 του ημιχρόνου, ο Πόποβιτς πήρε από το… χέρι την ΑΕ Νέας Κηφισιάς για το 63-72 στο 30΄ και με κανέναν παίκτη να μην έχει όρεξη να… πιέσει στην άμυνα, ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε, 89-98, με την εκπνοή του χρόνου.
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.