Κρήτη: Πέθανε 44χρονος στο νοσοκομείο από επιπλοκή φαρυγγίτιδας
Σαραντατετράχρονος υπέκυψε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης δύο ώρες κατόπιν της εισαγωγής του με συμπτώματα φαρυγγίτιδας και έπειτα από επιπλοκή της λοίμωξης.
Σαραντατετράχρονος υπέκυψε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης από επιπλοκή της λοίμωξης δύο ώρες κατόπιν της εισαγωγής του με συμπτώματα φαρυγγίτιδας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας ο 44χρονος πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε αδιαθεσία και δυνατό πόνο στο λαιμό.
Ο ίδιος πήρε αντιβίωση όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε και ανήμερα του Πάσχα συνοδευόμενος από τον αδελφό του πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Βενιζελείου».
Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως, όμως λίγη ώρα αργότερα ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας σοβαρής επιπλοκής που του προκάλεσε η φαρυγγίτιδα, αφού κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες είχε αναπτύξει οίδημα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας