Ορίστηκε το νέο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, πρόεδρος ο Στέργιος Πιτσιόρλας
Ορίστηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ μετά τη θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή. Νέος πρόεδρος ο Στέργιος Πιτσιόρλας και νέος διευθύνων σύμβουλος ο Αντώνης Λεούσης. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την αλλαγή του ΤΑΙΠΕΔ με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία. Οι αλλαγές θα γίνουν σε συνεννόηση με τους εταίρους, είπε ο Γ.Δραγασάκης.
Ορίστηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ μετά τη θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την «Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης». Νέος πρόεδρος ο Στέργιος Πιτσιόρλας και νέος διευθύνων σύμβουλος ο Αντώνης Λεούσης.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, συμμετέχουν επίσης: οι κ.κ. Λάζαρος Σταθάκης, Άγγελος Βλάχος και η κυρία Ευαγγελία-Αναστασία Τσιτσογιαννοπούλου.
Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σε ότι αφορά τις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο ΤΑΙΠΕΔ κυρίως ως προς την αξιοποίηση των εσόδων του από τις αποκρατικοποιήσεις.
Οι όποιες αλλαγές στο ΤΑΙΠΕΔ θα γίνουν σε συνεννόηση με τους εταίρους διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ALPHA και στην Ελλη Στάη.
«Τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, δόθηκε θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία από την «Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης» κατά το άρθρο 49Α του Κανονισμού της Βουλής, για τον ορισμό του νέου Προέδρου και του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.
» Νέος Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας και νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Λεούσης. Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη Γενική Συνέλευση του φορέα με θέμα την εκλογή του νέου προέδρου, του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου και των τριών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
» Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, συμμετέχουν επίσης: οι κ.κ. Λάζαρος Σταθάκης, Άγγελος Βλάχος και η κυρία Ευαγγελία-Αναστασία Τσιτσογιαννοπούλου».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας