Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκυος νύφη: το styling

Έγκυος νύφη: το styling

Σε αντίθεση με την έγκαιρη οργάνωση που διέπει γενικά τη φιλοσοφία ενός πετυχημένου γάμου, οι περιπτώσεις όπου η νύφη είναι έγκυος χαρακτηρίζονται από τη λογική του παρά πέντε.

Αννιώ Παυλοπούλου

Σε αντίθεση με την έγκαιρη οργάνωση που διέπει γενικά τη φιλοσοφία ενός πετυχημένου γάμου, οι περιπτώσεις όπου η νύφη είναι έγκυος χαρακτηρίζονται από τη λογική του παρά πέντε. Μην χαλαρώνετε. Αυτό ισχύει κυρίως για το νυφικό και τα παπούτσια. Τα υπόλοιπα μπορούν να κανονιστούν στο σωστό χρόνο τους, έγκαιρα.
*Μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο αλλά για τις ακριβείς διαστάσεις, θα πρέπει λίγο να περιμένετε καθώς την περίοδο της εγκυμοσύνης το σώμα αλλάζει διαρκώς. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε την κοιλιά σας αλλά ούτε και να την υπερτονίσετε. Καλύτερες είναι οι χυτές, αέρινες γραμμές (ακόμη και αν το φόρεμα είναι εφαρμοστό) που θα σας κολακεύουν και θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα.
*Τα λεπτά, ψηλά τακούνια είναι και κουραστικά και επικίνδυνα για πτώσεις. Τα χαμηλότερα, πιο χοντρά τακούνια είναι καλύτερη επιλογή, όπως και οι πλατφόρμες και οι μπαλαρίνες.
*Προτιμήστε ένα μακιγιάζ φυσικό και λαμπερό καθώς οι υπερβολές σε ένα συνήθως λίγο πιο πρησμένο από το κανονικό πρόσωπο θα δίνουν ένα μάλλον όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Ειδικά τους θερμούς μήνες προτιμήστε να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά καθώς η ζέστη μαζί με τις ορμόνες που χτυπούν κόκκινο θα σας κάνουν να ιδρώνετε πολύ.
*Φροντίστε στο μενού του catering να υπάρχουν και επιλογές που να μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να σας δημιουργούνται καούρες-αλλεργίες αλλά να είναι και ασφαλείς για το έμβρυο.
(φωτογραφίες: pinterest.com)

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024