Αήττητος ο Ολυμπιακός, αήττητη… εντός η Κηφισιά, ο ΠΑΟ το «ντέρμπι»
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί τελικά με 3-2 σετ του τοπικού Εθνικού, να διατηρεί το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση. Ούτε ο ενισχυμένος Φοίνικας Σύρου κατάφερε να σπάσει το αήττητο του ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.
Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί τελικά με 3-2 σετ του τοπικού Εθνικού, να διατηρεί το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο μπλοκ, πήραν εύκολα τα δύο επόμενα σετ και οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.
Εκεί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 14-10, ο Εθνικός ισοφάρισε (14-14), αλλά ένα χαμένο σερβίς του Άντριτς και ένα μπλοκ άουτ του Κλαρκ διαμόρφωσαν το 17-15 και έδωσαν τους δύο βαθμούς στην ομάδα του Δημήτρη Καζάζη.
Ούτε ο ενισχυμένος Φοίνικας Σύρου κατάφερε να σπάσει το αήττητο του ΑΟ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.
Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη νίκησε με 3-1 σετ και σε συνδιασμό με την ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προσπέρασε και πάλι στην 3η της βαθμολογίας με 30 βαθμούς αφήνοντας τον Εθνικό στους 29 και τον Φοίνικα στους 27 έχοντας μάλιστα πλεονέκτημα και με τις δύο ομάδες σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ στο γυμναστήριο του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο βόλεϊ. Αυτή ήταν η 8η νίκη των «πρασίνων» σε 15 αγώνες, χάρη στην οποία ισοβαθμούν με τον Φοίνικα Σύρου, στην 5η θέση με 27 βαθμούς και πλησιάζουν το στόχο της εισόδου στην τετράδα.
Η ομάδα των Κυκλάδων πάντως έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Η ΑΕΚ έμεινε στους 8 βαθμούς, ενώ επιβεβαιώθηκε πως ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς αποχώρησε από την ομάδα. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό έκαναν ο Κουκ και ο Μπέλος, ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Αλεξίου, Χριστοφίδης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας