Συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός
Συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάινμαν, θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επαφών του εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η συνάντηση θα γίνει στη Βιέννη, στις 11:00 τοπική ώρα (12:00, ώρα Ελλάδος) και πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως του καγκελαρίου.
Συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάινμαν, θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επαφών του εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Η συνάντηση θα γίνει στη Βιέννη, στις 11:00 τοπική ώρα (12:00, ώρα Ελλάδος) και πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως του καγκελαρίου.
Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει την ίδια ημέρα στην Αθήνα.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.