«Τεσσάρα» η Ρεάλ, «τριάρα» η Ατλέτικο, νίκη ανάσα η Γρανάδα
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και χωρίς τον τιμωρημένο Κριστιάνο Ρονάλντο, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 4-1 τη Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, και επέκτεινε στους τέσσερις βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της Μπαρτσελόνα. Από τα πρώτα 25 λεπτά «καθάρισε» η Ατλέτικο Μαδρίτης το εκτός έδρας ματς με την Εϊμπάρ. Οι πρωταθλητές επικράτησαν 3-1 με δύο γκολ του Μάριο Μάτζουκιτς και ένα του Αντουάν Γκριζμάν, ενώ μείωσε στο τέλος για τους γηπεδούχους ο Πιοβακάρι. Νίκη ανάσα της Γρανάδα επί της Έλτσε, που την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και χωρίς τον τιμωρημένο Κριστιάνο Ρονάλντο, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 4-1 τη Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, και επέκτεινε στους τέσσερις βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της Μπαρτσελόνα.
Από τα πρώτα 25 λεπτά «καθάρισε» η Ατλέτικο Μαδρίτης το εκτός έδρας ματς με την Εϊμπάρ και συνέχισε χωρίς απώλειες. Οι πρωταθλητές επικράτησαν 3-1 με δύο γκολ του Μάριο Μάτζουκιτς και ένα του Αντουάν Γκριζμάν, ενώ μείωσε στο τέλος για τους γηπεδούχους ο Πιοβακάρι.
Νίκη ανάσα της Γρανάδα επί της Έλτσε, που την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 21ης αγωνιστικής:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας