Ο Μάικλ Φασμπέντερ σε ρόλο Στιβ Τζομπς στην ταινία του Ντάνι Μπόιλ
Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές της βιογραφικής ταινίας του Στιβ Τζομπς από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ σε στούντιο της Universal. Προηγουμένως, η ταινία αναμενόταν ως παραγωγή της Sony, με πρωταγωνιστή τον Λεοντάρντο ΝτιΚάπριο και αργότερα, με τον Κρίστιαν Μπέιλ. Τον Στιβ Τζομπς θα υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ, σε σενάριο Άαρον Σόρκιν.
Ανακοινώθηκαν οι συντελεστές της βιογραφικής ταινίας του Στιβ Τζομπς από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ σε στούντιο της Universal. Προηγουμένως, η ταινία αναμενόταν ως παραγωγή της Sony, με πρωταγωνιστή τον Λεοντάρντο ΝτιΚάπριο και αργότερα, με τον Κρίστιαν Μπέιλ.
Η ταινία θα φέρει το όνομα του προσώπου-είδωλο της Apple, Steve Jobs.
Τον Στιβ Τζομπς θα υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ (12 χρόνια σκλάβος, Shame, Hunger). O Σεθ Ρόγκεν θα υποδυθεί τον Στιβ Ουόσνιακ, συνιδρυτή της Apple και o Τζεφ Ντάνιελς αναλαμβάνει τον ρόλο του αμφιλεγόμενου Τζον Σκάλεϊ.
Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Άαρον Σόρκιν, όπως και το The Social Network και βασίζεται στην επίσημη βιογραφία του Τζομπς από τον Ουόλτερ Άισακσον (Walter Isaacson Steve Jobs: The Exclusive Biography).
Η πρώτη μεταφορά της βιογραφίας του Τζομπς στην μεγάλη οθόνη το 2013, υπό τον τίτλο Jobs, με πρωταγωνιστή τον Άστον Κούτσερ, δεν έτυχε ιδιαίτερης επιτυχίας. Διαβάστε στο Gizmodo την κριτική του Στιβ Ουόσνιακ του ιδίου για την ταινία αυτή.
- Περισσότερα για την ψυχαγωγία σας θα βρείτε στο entertainment.in.gr
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442