Από την ημερίδα του Αγίου Κοσμά ξεκινά αυτό το Σάββατο (24/1) ο Γιώργος Τσάκωνας τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο. Παρότι ταλαιπωρήθηκε περίπου 20 ημέρες από ίωση με πυρετό, ο άλτης του μήκους που προπονείται με το Δημήτρη Βασιλικό, επέλεξε να κάνει τον πρώτο φετινό αγώνα του στον Άγιο Κοσμά, ώστε να βρει το ρυθμό του για τη δύσκολη συνέχεια.
Από την ημερίδα του Αγίου Κοσμά ξεκινά αυτό το Σάββατο (24/1) ο Γιώργος Τσάκωνας τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο.
Παρότι ταλαιπωρήθηκε περίπου 20 ημέρες από ίωση με πυρετό, ο άλτης του μήκους που προπονείται με το Δημήτρη Βασιλικό, επέλεξε να κάνει τον πρώτο φετινό αγώνα του στον Άγιο Κοσμά, ώστε να βρει το ρυθμό του για τη δύσκολη συνέχεια.
«Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για τη χειμερινή σεζόν, όμως με πήγε πολύ πίσω μια ίωση, που κράτησε κοντά 20 ημέρες και με έριξε και σωματικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ωστόσο θα έχω την ευκαιρία μέσα από αυτόν να μπω σε αγωνιστικό ρυθμό» είπε αρχικά ο 27χρονος αθλητής και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να πιάσω το όριο για την Πράγα και εκεί να πραγματοποιήσω μια καλή εμφάνιση».
Ο Τσάκωνας θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν την 1η Φεβρουαρίου στη Μόσχα, στο Ρωσικό Χειμώνα, ενώ είναι πιθανό να μετάσχει τουλάχιστον σε έναν ακόμη αγώνα στο εξωτερικό. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 8.15μ, ενώ το όριο για συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν είναι 7.95 μέτρα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.