Ο Γάλλος παλιός πιλότος της Φόρμουλα Ένα Ρομπέρ Μανζόν έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. Ο εκλιπών ήταν γεννημένος στις 12 Απριλίου 1917 στη Μασσαλία και ήταν ο τελευταίος εν ζωή πιλότος ο οποίος πήρε μέρος στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα το 1950. Ο πρώτος αγώνας έγινε στις 13 Μαΐου, στην πίστα του Σίλβερστοουν (Βρετανία) και στο οποίο πήραν μέρος 5 ομάδες και 21 οδηγοί. Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων παρακολουθούσε ανελλιπώς τα πρωταθλήματα της Φόρμουλα Ένα και αγαπημένος του οδηγός ήταν ο Ισπανός, Φερνάντο Αλόνσο, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.