Εξαιρετικό ήταν το... ποδαρικό που έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ στο 2015. Ύστερα από πολύ δυνατό αγώνα ο Ελβετός άσος νίκησε τον Καναδό Μίλος Ράονιτς με 2-1 (6-4, 6-7, 6-4) στην «Πατ Ράφτερ Αρένα» του Κουίνσλαντ, στον τελικό του τουρνουά «Brisbane International».
Εξαιρετικό ήταν το… ποδαρικό που έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ στο 2015. Ύστερα από πολύ δυνατό αγώνα ο Ελβετός άσος νίκησε τον Καναδό Μίλος Ράονιτς με 2-1 (6-4, 6-7, 6-4) στην «Πατ Ράφτερ Αρένα» του Κουίνσλαντ, στον τελικό του τουρνουά «Brisbane International».
Μια επιτυχία όλως ιδιαίτερη για τον 33χρονο εν ενεργεία θρύλο του αθλήματος, ο οποίος εκτός του ότι κατάκτησε τον πρώτο επίσημο τίτλο της περιόδου πανηγύρισε ταυτόχρονα τη 1000ή νίκη της μυθικής καριέρας του και παράλληλα πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του τον 83ο τίτλο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του!
Ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος έφτασε λοιπόν σε… τετραψήφιο αριθμό νικών, επίτευγμα που κατά το παρελθόν μόνο οι επίσης πολύ μεγάλοι Τζίμι Κόνορς (1.253) και Ιβάν Λεντλ (1.071) είχαν κατορθώσει να προσεγγίσουν.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.