Στον πάγκο του ΟΦΗ επέστρεψε και επίσημα ο Αναστόπουλος
Προπονητής του ΟΦΗ και... με τη βούλα είναι από σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε, μάλιστα, την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και θα καθίσει στον πάγκο της για πρώτη φορά στο κυριακάτικο ματς της 11ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) με την Κέρκυρα.
Προπονητής του ΟΦΗ και… με τη βούλα είναι από σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε, μάλιστα, την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και θα καθίσει στον πάγκο της για πρώτη φορά στο κυριακάτικο ματς της 11ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) με την Κέρκυρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Ανδρέας Σκέντζος και Σάκης Παγωμένος.
Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο ΒΑΚ, ενώ νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 3 το απόγευμα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442