Μεϊμαράκης: Οι πολίτες να ανταποκριθούν με νηφάλια σκέψη στις νέες προκλήσεις
Να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο «που τόσο μας έχουν λείψει τα πέντε τελευταία χρόνια» ευχήθηκε στο μήνυμά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν με νηφάλια σκέψη στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα ξαναστήνεται στα πόδια της.
Να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο «που τόσο μας έχουν λείψει τα πέντε τελευταία χρόνια» ευχήθηκε στο μήνυμά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
«Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολες ώρες, είναι αλήθεια ότι οι θυσίες μας αποδίδουν καρπούς, είναι αλήθεια ότι έχουμε μια ορατή βελτίωση σε όλους τους τομείς και αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία» τόνισε.
«Σ’ αυτό το μέλλον που η νέα γενιά είναι πρωτοπόρα, που έχει το δικαίωμα να κάνει πράξη τα όνειρά της, σ’ αυτό το μέλλον όλοι οι πολίτες πρέπει με νηφάλια σκέψη να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται» πρόσθεσε.
«Γιατί είναι γεγονός ότι αν κοιτάξει κανείς στην περιοχή γύρω μας, οι πόλεμοι, οι συρράξεις οι οποίες υπάρχουν, οι σκοταδιστικές απόψεις, οι ακραίες φωνές, οι ακραίες αντιλήψεις μάς δημιουργούν πράγματι πολύ μεγάλη ανησυχία. Αλλά δείχνουν ταυτόχρονα ότι η Ελλάδα είναι ένας χώρος σταθερότητας και ειρήνης που μπορεί να αναπτυχθεί και να δώσει τα φώτα της, τον πολιτισμό της και την παιδεία της σε όλη την περιοχή και όχι μόνο.
»Πιστεύω, λοιπόν, ότι θα ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις όλοι οι πολίτες και οι Έλληνες της Διασποράς και θα είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα ξαναστήνεται όρθια στα πόδια της».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας