Μαζί με τον… παλαίμαχο Αμπιντάλ ταξιδεύει στη Μυτιλήνη ο Ολυμπιακός
Μπορεί ο Αμπιντάλ να ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρηση του από την ενεργό δράση αλλά τα κενά που έχει ο Ολυμπιακός λόγω τραυματισμών στην άμυνα τον «αναγκάζουν» να δώσει παράταση ενός ακόμα αγώνα στην καριέρα του.
Μπορεί ο Αμπιντάλ να ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρηση του από την ενεργό δράση αλλά τα κενά που έχει ο Ολυμπιακός λόγω τραυματισμών στην άμυνα τον «αναγκάζουν» να δώσει παράταση ενός ακόμα αγώνα στην καριέρα του.
Συγκεκριμένα ο προπονητής του Πειραιωτών, Μίτσελ, τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μποτία, Αυλωνίτη, Μιλιβόγεβιτς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο ανέτοιμος Ντουρμάζ.
Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Νομίζω αποφύγαμε τα χειρότερα»: Το πρώτο μήνυμα του Ο Γιώργου Λιάγκα μετά το ατύχημα
- Άγνωστη η αιτία θανάτου της γυναίκας στον Παναμά – Στη εντατική ο σύζυγός της – Νέα στοιχεία για το μοιραίο ταξίδι
- Αργυρώ: Το νέο βιβλίο συνταγών, αυτή την Κυριακή, μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παύλος Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: Ο πόνος δεν μπορεί να γίνεται βατήρας για πολιτική ανέλιξη
- ΕΟΦ: Αποσύρονται προληπτικά 10 παρτίδες βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Γοδόι Κρουζ στον Αντίνο: «Ρίβερ Πλέιτ ή δελτίο στον… τοίχο»
- Η Μίνι Ντράιβερ μιλάει για τον έρωτα στα 50 της: «Οι γυναίκες υφίστανται πίεση να βρουν έναν άνδρα»
- Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ρώσος μεγιστάνας – Βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442