Ο Άρης προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής
Ό Άρης έγινε η 8η ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στο γήπεδο των Σερρών τον Πανσεραικό με 2-1. Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Χιντασέλι (8') και Ρένια (20'), με τον Πανσερραϊκό να μειώνει στο 65' με τον Κούτλα και να χάνει δυο κλασικές ευκαιρίες για να στείλει το ματς στην παράταση στο 91' και στο 92'.
Ό Άρης έγινε η 8η ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στο γήπεδο των Σερρών τον Πανσεραικό με 2-1.
Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Χιντασέλι (8′) και Ρένια (20′), με τον Πανσερραϊκό να μειώνει στο 65′ με τον Κούτλα και να χάνει δυο κλασικές ευκαιρίες για να στείλει το ματς στην παράταση στο 91′ και στο 92′.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.