Μπορεί για ακόμα φορά ο Άρης να μην έπιασε υψηλή απόδοση, όμως πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έτσι πανηγύρισε την 4η συνολικά και 2η συνεχόμενη νίκη του στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Μπορεί για ακόμα φορά ο Άρης να μην έπιασε υψηλή απόδοση, όμως πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και έτσι πανηγύρισε την 4η συνολικά και 2η συνεχόμενη νίκη του στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, αφού είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι ουσιαστικό στην αντίπαλη εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 52ο λεπτό κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Σιδηρόπουλος, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Ατματσίδη να σκοράρει με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουνά.
Στα τελευταία λεπτά η ένταση του αγώνα αυξήθηκε, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αλλαγή στο σκορ.
Ο ίδιος ο Στεφάν Λανουά άνοιξε τον… χορό λέγοντας στους διαιτητές ότι «κάποιοι από εσάς τού χρόνου θα είσαστε στην Super Legaue 2», ώστε ο Γάλλος να κάνει αξιολογήσεις είτε φύγει είτε μείνει
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.