Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι ο τρίτος προπονητής του Πανιωνίου για εφέτος. Μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Δεγάιτα και Θανάση Παπαχατζή, ο Αλεξανδρής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι ο τρίτος προπονητής του Πανιωνίου για εφέτος. Μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Δεγάιτα και Θανάση Παπαχατζή, ο Αλεξανδρής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία των «κυανέρυθρων», εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο το Σάββατο (17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, όπου αν δεν αλλάξει κάτι, ο Αλεξανδρής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με δύο ευρωπαϊκούς τίτλους (2001 Σαπόρτα με Μαρούσι, 2003 FIBA Champions Cup με Άρη), έχει θητεύσει στο παρελθόν σε ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρών, Ηρακλή, Ηράκλειο, Μαρούσι, Αρη, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου, Καβάλα, ενώ από το 2013 βρίσκεται στην Εθνική Ομάδα της Ιορδανίας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.
Ο Ηρακλής επικράτησε στοn αγώνα - φιέστα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 και έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 με «τρίποντο». Στη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε του Αστέρα Β με 3-0
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας