Καθ’οδόν για την ελληνική αγορά οι πρώτες Δωροκάρτες Google Play
Σύντομα αναμένεται να φτάσουν στην ελληνική αγορά οι πρώτες δωροκάρτες Google Play. Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα διαθέτουν τα καταστήματα λιανικής για την αγορά apps, βιβλίων, ταινιών, μουσικής και της συνδρομητικής υπηρεσίας Music All Access αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Google, Google Play, με μέγιστο όριο πληρωμών 2.000 ευρώ.
Σύντομα αναμένεται να φτάσουν στην ελληνική αγορά οι πρώτες δωροκάρτες Google Play. Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα διαθέτουν τα καταστήματα λιανικής για την αγορά apps, βιβλίων, ταινιών, μουσικής και την πληρωμή της συνδρομητικής υπηρεσίας Music All Access, αποκλειστικά μέσω του καταστήματος της Google, Google Play, με μέγιστο όριο πληρωμών 2.000 ευρώ.
- «Οι δωροκάρτες του Google Play μόλις κυκλοφόρησαν, αλλά βρίσκονται ακόμη στο δρόμο τους για τα τοπικά καταστήματα. Καλέστε εκ των προτέρων για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα», αναφέρεται στο Google Play. Οι κάρτες θα είναι διαθέσιμες αντί 15, 25 και 50 ευρώ και ο πρώτος συνεργάτης που αναφέρεται από την Google είναι η αλυσίδα καταστημάτων Public.
Όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες εμφανίζονται στην σχετική λίστα της Google. Οι δωροκάρτες Google Play μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μόνο στο Google Play και δεν είναι εφικτή η επιστροφή του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην κάρτα. Επίσης, σημαντικό είναι ότι οι δωροκάρτες Google Play δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης των Δωροκαρτών Google Play στο play.google.com.
Η διάθεση των δωροκαρτών αναμένεται να απαλλάξει τους χρήστες από την προϋπόθεση εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας, η οποία μπορεί να χρεωθεί ανεξέλεγκτα, ιδιαίτερα από τα παιδιά που αποδέχονται εν αγνοία τους αγορές εντός εφαρμογών με χρέωση της πιστωτικής κάρτας του γονέα, κατόχου του smartphone ή tablet.
- Πώς θα ελέγχετε τις χρεώσεις μέσα από app σε iPad και tablet με Android
- Τι πρέπει να προσέξετε πριν δώσετε το smartphone ή το tablet στο παιδί σας
In.gr Τεχνολογία
- ΥΠΕΞ: Επικαιροποίηση τηλεφωνικών γραμμών εκτάκτου ανάγκης για Έλληνες πολίτες σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
- Αλί Λαριτζανί: Ο έμπιστος του Χαμενεΐ που θα κινήσει τα νήματα μετά τον θάνατό του
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
- Κάγια Κάλας για τον θάνατο Χαμενεΐ: «Καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Ιράν»
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Αποκλεισμένοι στο Ντουμπάι οι ξένοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φεύγουν για Αθήνα οι παίκτες της Χάποελ
- Στα 20 μου ήξερα τα πάντα για τον θάνατο: Οι απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του «πάντα χαμογελαστού» Μάρτιν Σορτ
- Ολυμπιακός – Εθνικός 5-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες, συνεχίζουν με 11/11
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)








































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/3b7969fc-3eb2-43f5-9eb4-aa06074d82f8-315x220.jpeg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442