Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παροδικές νεφώσεις και βροχές περιμένει η ΕΜΥ τη Δευτέρα

Παροδικές νεφώσεις και βροχές περιμένει η ΕΜΥ τη Δευτέρα

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που θα είναι περισσότερες στο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αναμένουν οι μετεωρολόγοι σήμερα Δευτέρα. Χαμηλές θερμοκρασίες στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα στο Πισοδέρι και στη Βασιλίτσα.

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που θα είναι περισσότερες στο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αναμένουν οι μετεωρολόγοι σήμερα, Δευτέρα.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Κεντρικό Ιόνιο όπου θα πνέουν ανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, αναμένονται τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, ενώ μετά τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα, ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Πισοδέρι της Φλώρινας, αλλά και στη Βασιλίτσα του νομού Γρεβενών.

Στους 11 βαθμούς Κελσίου με συννεφιά και υγρασία 72%, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Λάρισα, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες.

Στους 6 βαθμούς Κελσίου με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, ενώ στους 7 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία τον Πολύγυρο, με βροχερό καιρό, αλλά και υγρασία 84%.

Στους 6 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στη Φλώρινα, στην Κοζάνη, αλλά και στην Καστοριά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024