Με συνολικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. «Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει για την α’ πράξη χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και οκτακοσίων (800) ευρώ για την β’ πράξη, συνολική χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Πανθρακικός-ΑΕΚ, 24/9/2014)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Λανουά δεν ορίζει τον εαυτό του ως παρατηρητή διαιτησίας. Σε έξι αγωνιστικές που ήρθαν ρέφερι από το εξωτερικό, αυτοί δεν βαθμολογήθηκαν από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή!