Η FIBA ήρε το απαγορευτικό στον Πανιώνιο
Η ΚΑΕ Πανιώνιος τακτοποίησε το χρέος της προς τον Ιβάν Ζορόσκι και έτσι η FIBA με έγγραφός της ενημέρωσε τους Νεοσμυρνιώτες ότι άρθηκε το απαγορευτικό της για τις μεταγραφές. Έτσι, ο Πανιώνιος που μέχρι σήμερα αγωνίστηκε με παίκτες από το εφηβικό τμήμα, ετοιμάζεται να ενισχυθεί με ξένους παίκτες και με έλληνες που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό.
Η ΚΑΕ Πανιώνιος τακτοποίησε το χρέος της προς τον Ιβάν Ζορόσκι και έτσι η FIBA με έγγραφός της ενημέρωσε τους Νεοσμυρνιώτες ότι άρθηκε το απαγορευτικό της για τις μεταγραφές.
Έτσι, ο Πανιώνιος που μέχρι σήμερα αγωνίστηκε με παίκτες από το εφηβικό τμήμα, ετοιμάζεται να ενισχυθεί με ξένους παίκτες και με έλληνες που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό.
Στην Ελλάδα για τους κυανέρυθρους βρίσκονται ήδη οι Τόνι Γουντς και Νίκο Στρναντ, ενώ παίκτες του Πανιωνίου θα γίνουν και οι Ξανθόπουλος και Βεργίνης που ήδη προπονούνται με την ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442