Πρόβλημα στον προσαγωγό για τον Κούρο του Ατρομήτου
Με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε από τη προπόνηση του Ατρομήτου ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο νεαρός αμυντικός είδε το πόδι του να «κολλάει», όταν επιχείρησε ένα τάκλιν, και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή. Ειδικό πρόγραμμα 15 ημερών για τον Μπρίτο που επιστρέφει σιγά σιγά από την επέμβαση.
Με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε από τη προπόνηση του Ατρομήτου ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο νεαρός αμυντικός είδε το πόδι του να «κολλάει», όταν επιχείρησε ένα τάκλιν, και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.
Στο μεταξύ, ικανοποητικά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξετάστηκε την Πέμπτη από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη, και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες 15 ημέρες. Μετά το διάστημα αυτό θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα επανενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις του Ατρομήτου.
Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε ο Αγκουαζί, ενώ ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Πίτου Γκαρσία και Ταυλαρίδης.