Localbook Show στο Άλσος Κηφισιάς με τιμώμενη συγγραφέα την Πηνελόπη Δέλτα
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών & Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς διοργανώνουν το localbook show, μια πρωτοποριακή έκθεση βιβλίου και πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί 3 -12 Οκτωβρίου 2014 στο Άλσος της Κηφισίας. Follow @ingrBook !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”); Τιμώμενη συγγραφέας θα είναι η Πηνελόπη Δέλτα ενώ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει έκθεση μοναδικού αρχειακού […]
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”);

Τιμώμενη συγγραφέας θα είναι η Πηνελόπη Δέλτα ενώ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει έκθεση μοναδικού αρχειακού υλικού ιδιοκτησίας του απόγονού της Αλέκου Π. Ζάννα.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 20:00, με καλωσόρισμα του δημάρχου Κηφισιάς.
Στην Έκθεση θα εκπροσωπηθούν τουλάχιστον 40 εκδοτικοί οίκοι ενώ θα υπάρξει πρόγραμμα παρουσιάσεων βιβλίων όπως και καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η καμπάνια με τίτλο «localbook: δεύτερη ζωή», η οποία προτρέπει τους κατοίκους των βορείων προαστίων να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στα μη χρησιμοποιούμενα βιβλία τους για να αλλάξουν μια ζωή. Θα υπάρχει ειδικό περίπτερο συλλογής των βιβλίων με επίβλεψη του δήμου Κηφισιάς. Τα βιβλία που θα συλλεχθούν θα γίνουν δωρεά σε τοπικά ιδρύματα και βιβλιοθήκες που τα έχουν ανάγκη.
Το localbook show πραγματοποιείται στα πλαίσια της καινούργιας στρατηγικής και καμπάνιας localbook, η οποία υποστηρίζει την πώληση του βιβλίου στο τοπικό βιβλιοπωλείο, στη γειτονιά που κινούμαστε και που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Αυτή είναι η φυσική πηγή του βιβλίου και ο βιβλιοπώλης ο οδηγός και σύμβουλος στις αγορές μας. Αυτό βέβαια ξεκινάει με μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης και προώθησης και θα συνεχιστεί με εκπαίδευση και προτεινόμενες ουσιαστικές αλλαγές για την επαναπροσέγγιση του κοινού από τα τοπικά βιβλιοπωλεία.
Το localbook show θα είναι ανοικτό:
καθημερινές 18.00–22.00 και τα Σαββατοκύριακα 12.00–22.00.
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442