Σταθερές τιμές στα επίπεδα του 2013 και για την επόμενη χρονιά (2015) προτίθεται να κρατήσει η ΕΥΑΘ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Διαμορφώνουμε την ΕΥΑΘ της νέας εποχής ως μια σύγχρονη επιχείρηση κοινής ωφέλειας, που βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς τον πολίτη. Η τιμολογιακή πολιτική θα προκύπτει ως συνάρτηση των δυνατοτήτων και των αναγκών […]
Σταθερές τιμές στα επίπεδα του 2013 και για την επόμενη χρονιά (2015) προτίθεται να κρατήσει η ΕΥΑΘ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Διαμορφώνουμε την ΕΥΑΘ της νέας εποχής ως μια σύγχρονη επιχείρηση κοινής ωφέλειας, που βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς τον πολίτη. Η τιμολογιακή πολιτική θα προκύπτει ως συνάρτηση των δυνατοτήτων και των αναγκών της εταιρείας και των πελατών της. Προκειμένου να εκτιμηθούν όλα σωστά, ‘παγώνουμε’ τα τιμολόγια και το 2015», επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε. Νίκος Παπαδάκης.
Να σημειωθεί ότι, εκτός από το «πάγωμα» των τιμών τα έτη 2013, 2014, 2015, ήδη από την 1η Ιανουαρίου 2014 η ΕΥΑΘ έχει καθιερώσει κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, που προβλέπει έκπτωση 50% με σκοπό την προστασία των ευπαθών ομάδων και ειδικότερα τριτέκνων, υπερηλίκων, ατόμων με χαμηλό εισόδημα ή μακροχρόνια ανέργων.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας