
AVENUE : Πρωτοβουλία για την παιδική παχυσαρκία
Τηρώντας την υπόσχεσή του για παροχή ενημέρωσης με θέματα που ενδιαφέρουν την Οικογένεια και το Παιδί, το AVENUE αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της παιδικής παχυσαρκίας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση […]
Τηρώντας την υπόσχεσή του για παροχή ενημέρωσης με θέματα που ενδιαφέρουν την Οικογένεια και το Παιδί, το AVENUE αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της παιδικής παχυσαρκίας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση «Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή» με την επιστημονική επιμέλεια του Ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Στις 12,13,19,20 & 26,27 Σεπτεμβρίου, σε έναν πρωτότυπο και διαδραστικό χώρο στη «μικρή πλατεία» του εμπορικού κέντρου, εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση με προκαθορισμένα ραντεβού, ενημέρωση και συστάσεις για τη σωστή διατροφή και σωματική άσκηση.
Το Σάββατο 27/9 το απόγευμα κα Ε.Χαρμανδάρη (Αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας, θα μιλήσει για το τόσο σημαντικό θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία» . Χορηγός όλης της εκδήλωσης είναι το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου του AVENUE.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442