
Κέρδη καταγράφει την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την ελληνική κεφαλαιαγορά να εναρμονίζεται με το θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Τρίτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την ελληνική κεφαλαιαγορά να εναρμονίζεται με το θετικό κλίμα των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 1.167,18 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,69%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,15 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 43 μετοχές, 12 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,64%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,39%.
Με άνοδο ξεκίνησαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 0,49% και διαμορφώθηκε στις 9.525,15 μονάδες.
Με άνοδο άνοιξε το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 0,22% και διαμορφώθηκε στις 4.389,4 μονάδες. Άνοδος καταγράφηκε κατά το άνοιγμα της συνεδρίασης και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,33% και διαμορφώθηκε στις 6.847,51 μονάδες.
Με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο βασικός δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 1,24%, σημειώνοντας κέρδη 192 μονάδων, για να κλείσει στις 15.668,60 μονάδες.
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,02% και διαμορφώνεται στα 1,3126 δολάρια. Το ευρώ βρίσκεται στα 137,594 γεν, στο 0,7923 με τη στερλίνα και στο 1,2078 με το ελβετικό φράγκο.
Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σε ποσοστό 0,05% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 104,825 γεν. Το δολάριο βρίσκεται στο 1,6565 με τη στερλίνα και στο 0,9202 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους στο Κουβέιτ
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ
- Το τέλειο μεσημεριανό για ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Γιατί σπεύδουν στο «Gerald R. Ford» οκτώ αμερικανοί ντετέκτιβ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442