Παίκτης του Εργοτέλη είναι επίσημα ο Ρόμπερτ Κούρεζ, καθώς η κρητική ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού για τρία χρόνια. Ο 23χρονος άσος γεννήθηκε στην πόλη Πτούι κι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην τοπική Ντράβα. Το Νοέμβριο του 2008 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ντράβα Πτούι, στην οποία αγωνίστηκε έως το 2011, ενώ την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της Αλουμίνι.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Αστέρα και μετά τις απώλειες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ελπίζει ξανά σε καλύτερη κατάταξη στα Play Offs. Σκόραραν με πέναλτι οι Ζαρουρί και Τεττέη, αυτογκόλ ο Ίνγκασον.
Ο Ολυμπιακός είχε 35 τελικές και μια ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες, όμως η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, με την ΑΕΛ να παίρνει τον βαθμό στο Καραϊσκάκη (0-0).
Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Με τον βαθμό ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στη 13η θέση και ισοβαθμεί με τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 31’.