Διάσωση 65 μεταναστών από τη Σάμο και το Αγαθονήσι
Στη περισυλλογή και διάσωση συνολικά 65 μεταναστών σε Σάμο και Αγαθονήσι, προχώρησε τις πρωϊνές ώρες της Πέμπτης το Λιμενικό.
Στη περισυλλογή και διάσωση συνολικά 65 μεταναστών σε Σάμο και Αγαθονήσι, προχώρησε τις πρωϊνές ώρες της Πέμπτης το Λιμενικό.
Στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Πράσσο Σάμου, εντοπίστηκαν σε φουσκωτή λέμβο 31 μετανάστες, οι οποίοι στη θέα του πλωτού του λιμενικού έσκισαν τη λέμβο. Περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στο Βαθύ.
Επίσης, 34 μετανάστες διεσώθησαν από σκάφος του λιμενικού 2,5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Αγαθονησίου. Κάποιοι από αυτούς επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, η οποία ήταν σκισμένη και έβαζε νερά, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν ήδη πέσει στη θάλασσα.
Όλοι τους περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στον λιμενικό σταθμό του Αγαθονησίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγή: Ζυμαρικά alle vongole
- Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα
- Τοπικές βροχές το Μεγάλο Σάββατο – Βελτιωμένος ο καιρός το Πάσχα
- Πάσχα: Πώς να μην «σκάσουμε» στο φετινό οικογενειακό τραπέζι
- Στενά του Ορμούζ: Αργή και αβέβαιη η επανεκκίνηση
- Ο Τζόνας Σολκ και το εμβόλιο που νίκησε την πολιομυελίτιδα
- Τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή των millennials;
- Η επιτυχία στην Βενεζουέλα έκανε τον Τραμπ ακόμα πιο αλαζόνα – Και τώρα, πληρώνει το τίμημα στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442