Στο σφυρί μια βραδιά στον Πύργο του Ντάουντον
Δημοπρασία-αφιέρωμα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον» είναι σε εξέλιξη από τον οίκο Christie's και θα ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου. Έτσι, κάποιοι τυχεροί θα μπορέσουν να περάσουν μία βραδιά στο Χάικλερ Καστλ, όπου γυρίστηκαν πολλές από τις σκηνές της σειράς, άλλοι θα απολαύσουν ένα δείπνο για οκτώ άτομα στη μεγαλοπρεπή αίθουσα του κάστρου, ενώ κάποιοι άλλοι θα πάρουν μαθήματα από τον μπάτλερ του κάστρου για το πώς στήνεται ένα επίσημο δείπνο...
Δημοπρασία-αφιέρωμα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ο Πύργος του Ντάουντον» είναι σε εξέλιξη από τον οίκο Christie’s και θα ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου.
Έτσι, κάποιοι τυχεροί θα μπορέσουν να περάσουν μία βραδιά στο Χάικλερ Καστλ, όπου γυρίστηκαν πολλές από τις σκηνές της σειράς, άλλοι θα απολαύσουν ένα δείπνο για οκτώ άτομα στη μεγαλοπρεπή τραπεζαρία του κάστρου, ενώ κάποιοι άλλοι θα πάρουν μαθήματα από τον μπάτλερ του κάστρου για το πώς στήνεται ένα επίσημο δείπνο.
Για τη διανυκτέρευση στον πύργο η τιμή εκκίνησης των προσφορών είναι 10.000 στερλίνες (12.603 ευρώ), για το δείπνο είναι 5.000 στερλίνες (6.300 ευρώ), ενώ για το μάθημα με τον μπάτλερ είναι 2.000 στερλίνες (2.500 ευρώ).
Η δημοπρασία οργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, στη διάρκεια του οποίου το κάστρο μετατράπηκε σε νοσοκομείο -όπως ακριβώς έγινε και στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.
Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος Heroes at Highclere, το οποίο στηρίζει οργανώσεις των ενόπλων δυνάμεων που επιτελούν φιλανθρωπικό έργο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρομάνο από την Ίντερ ο ΟΦΗ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το ΝΑΤΟ και ο βρετανικός νόμος για απόστρατους που εργάζονται στην Κίνα
- Η Betsson Επίσημος Χορηγός του Davis Cup
- WWF: Πώς η προδιαγεγραμμένη καύση βοηθά στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών
- Ποια επιδόματα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εφορίας
- ΗΠΑ και Κίνα αρνήθηκαν να υπογράψουν διακήρυξη για τη στρατιωτική χρήση της ΑΙ
- Βιολάντα: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος – Κατασχέθηκαν έγγραφα από το σπίτι του ιδιοκτήτη
- «Man down»: Ο Μοντέρο σώριασε τον «πολύ» Βασίλιε Μίτσιτς στο παρκέ και τα social media… γλεντούν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442