Εικόνες συντετριμμένων, κατεστραμμένων ανθρώπων που ουρλιάζουν από πόνο για τα νεκρά παιδιά τους. Εικόνες παιδιών με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο βλέμμα μπροστά σε ερείπια από βόμβες. Ψυχορραγούν οι άμαχοι έπειτα από μία ακόμη σφαγή σε έναν πόλεμο που μετρά πλέον 21 ημέρες και ουδεμία ένδειξη υπάρχει ότι θα λήξει σύντομα. ΠΡΟΣΟΧΗ, φωτογραφίες με σκληρό περιεχόμενο.
Εικόνες συντετριμμένων, κατεστραμμένων ανθρώπων που ουρλιάζουν από πόνο για τα νεκρά παιδιά τους. Εικόνες παιδιών με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο βλέμμα μπροστά σε ερείπια από βόμβες. Ψυχορραγούν οι άμαχοι έπειτα από μία ακόμη σφαγή σε έναν πόλεμο που μετρά πλέον 21 ημέρες και ουδεμία ένδειξη υπάρχει ότι θα λήξει σύντομα
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.