Σήμερα, Παρασκευή θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο τον νέο υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Πληροφορίες θέλουν να προτείνεται για τη θέση ο Γιάννης Μουρμούρας, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ενώ δημοσιεύματα φέρουν και τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου να είναι στους υποψηφίους.
Σήμερα, Παρασκευή θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο το νέο υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.
Υπενθυμίζεται πως ο νέος διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας πλαισιώνεται σήμερα μόνον από τον υποδιοικητή Γ. Παπαδάκη, καθώς η θητεία της υποδιοικήτριας Ελένης Δενδρινού – Λουρή έχει λήξει από τις 20 Ιουνίου.
Πληροφορίες φέρουν τον Γιάννη Μουρμούρα, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, να προτείνεται για την θέση, ενώ δημοσιεύματα φέρουν και τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου να είναι στους υποψηφίους.