«Έσβησαν» δυο οπαδοί της Αργεντινής από καρδιακή προσβολή
Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι. Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.
Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.
Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.
Σύμφωνα με την «Clarin», εφημερίδα της Αργεντινής, ο 16χρονος Ερικ Τενκ ένωσε αδιαθεσία στη διάρκεια της παράτασης, βλέποντας το ματς στο σπίτι του μαζί με φίλους του, και κατέρρευσε με πόνους στο στήθος στη διαδικασία των πέναλτι.
«Στην παράταση έλεγε πως δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν αγχωμένος, αλλά επειδή όλοι υποφέραμε εκείνη τη στιγμή δεν το πήραμε στα σοβαρά και γελάσαμε. Νομίζαμε πως ήταν εντάξει», δήλωσε ένας από τους φίλους του που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 49χρονος εφημεριδοπώλης Γκουστάβο Ντανιέλ Χόφερ αφού άντεξε και την διαδικασία των πέναλτι και είδε την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό, βγήκε να πανηγυρίσει στους δρόμους της Κόρδομπα, όμως εκεί υποστεί καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία πνοή του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας