Παραμένει στη Βουλιαγμένη ο Χρήστος Αφρουδάκης
Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον όμιλο.
Με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον όμιλο.
Παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από την Ιταλία), ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο αποφάσισε να παραμείνει στο ΝΟΒ και να τον βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, με βάση τους νεαρούς πολίστες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Αλλωστε, κι ο ίδιος ο Αφρουδάκης αναδείχθηκε στη Βουλιαγμένη, πριν μετακομίσει για δύο χρόνια στην Ιταλία και την Ποζίλιπο Νάπολι (με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό και Ολυμπιακό και επέστρεψε στη… βάση του το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Στο «στόχαστρο» και της Μίλαν ο Καρέτσας
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Μετά το φινάλε του Champions League…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442