«Θερμή» συνάντηση Γιακουμάτου-καθαριστριών έξω από το ΥΠΟΙΚ
Συγκεντρωμένες έξω από το υπουργείο Οικονομικών παραμένουν οι απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες το πρωί της Δευτέρας «μπλόκαραν» για λίγα λεπτά την είσοδο στο κτήριο του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου. Ο κ. Γιακουμάτος εισήλθε στο κτήριο, αφού πρώτα δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να οριστεί συνάντησή τους με την ηγεσία του υπουργείου.
Συγκεντρωμένες έξω από το υπουργείο Οικονομικών παραμένουν οι απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες το πρωί της Δευτέρας «μπλόκαραν» για λίγα λεπτά την είσοδο στο κτήριο του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Ο κ. Γιακουμάτος εισήλθε στο κτήριο, αφού πρώτα δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να οριστεί συνάντησή τους με την ηγεσία του υπουργείου.
Οι καθαρίστριες δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει το υπουργείο για την αναστολή της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο ζητούσε την επαναπροσλήψή τους, κρίνοντας παράνομη την απόλυσή τους. Διαβάστε επίσης:
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας