Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι σήμερα, Τρίτη, στις 16:00 θα δημοσιοποιήσει την έκθεσή του, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Η δημοσιοποίηση της έκθεσης είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που πολλοί απέδωσαν στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ότι σήμερα, Τρίτη, στις 16:00 θα δημοσιοποιήσει την έκθεσή του, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
Η δημοσιοποίηση της έκθεσης είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που πολλοί απέδωσαν στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.