Φιλική ανατροπή από την Ιαπωνία, τριάρα από Κολομβία
Με ανατροπή, η Ιαπωνία κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια, 4-3, της Ζάμπια, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας. Οι Ιάπωνες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2 και αφού δέχτηκαν την ισοφάριση, ο Οκούμπο στο 91' χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία.
Με ανατροπή, η Ιαπωνία κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια, 4-3, της Ζάμπια, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας. Οι Ιάπωνες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2 και αφού δέχτηκαν την ισοφάριση, ο Οκούμπο στο 91′ χάρισε το θετικό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία.
Στο στάδιο Ρέιμοντ Τζέιμς, στην Τάμπα της Φλόριντα, η Ζάμπια προηγήθηκε με γκολ του Κρίστοφερ Κατόνγκο στο 9, ενώ ο Νέιτα Σινκάλα διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της αφρικανικής ομάδας στο 29ο λεπτό. Με δύο γκολ του Κεϊσούκε Χόντα (40΄ & 75΄) η Ιάπωνες ισοφάρισαν για να δώσει προβάδισμα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ο Σίντζι Καγκάβα στο 73΄. Για το 3-3 της Ζάμπια έδρασε ο Λουμπάμπο Μουσόντα στο 89΄, αλλά ο Γιοσίτο Οκούμπο στις καθυστερήσεις έβαλε τη «σφραγίδα» του στη νίκη της ασιατικής ομάδας.
Η σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας:
Άνετη νίκη, με 3-0, πέτυχε η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Κολομβία, επί της Ιορδανίας, σε φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής «χτύπησε» δύο φορές από το σημείο του πέναλτι στο στάδιο Νουέβο Γκασομέτρο του Μπουένος Αϊρες. Σκόρερ της Κολομβίας αναδείχτηκαν οι Τζέιμς Ροντρίγκεθ (42΄ πεν.), Χουάν Κουαδράδο (83΄πεν.) και Φρέντο Γκουαρίν (89΄). Με δέκα παίκτες έμεινε η Ιορδανία στο 82o λεπτό, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άνας Μπανί Γιασέν.
Η σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας:
LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Γουλβς για την 30η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ποιους παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους στο εξ αναβολής παιχνίδι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε για την 14η αγωνιστική της Euroleague.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά το 2024, ενώ είναι πλέον μόνος δεύτερος στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους τίτλους στο Κύπελλο γυναικών.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας