Κίνα: Ο σωσίας του προέδρου που φτιάχνει κρεατόπιτες
Ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το μικρό κατάστημα του Σάο Ζιανούα, ενός Κινέζου που φτιάχνει και πουλάει κρεατόπιτες και που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζιπίνγκ. Ο σωσίας του προέδρου έχει ανοίξει ένα μικρό μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο στην πόλη Τσανγκσά και πολλοί σπεύδουν να δουν τον άνθρωπο που μοιάζει απίστευτα με τον ηγέτη της χώρας.
Ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το μικρό κατάστημα του Σάο Τζιανούα, ενός Κινέζου που φτιάχνει και πουλάει κρεατόπιτες και που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζιπίνγκ.
Ο σωσίας του προέδρου έχει ανοίξει ένα μικρό μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο στην πόλη Τσανγκσά, όπου μετακόμισε πριν από πέντε χρόνια και φτιάχνει κρεατόπιτες με λαχανικά.
Πολλοί πελάτες του ζητούν να τον φωτογραφίσουν, καθώς η ομοιότητά του με τον κινέζο πρόεδρο είναι εντυπωσιακή.
Ο ίδιος, ωστόσο, επιμένει ότι το μαγαζί του έχει μεγάλη πελατεία γιατί φτιάχνει πολύ νόστιμες πίτες. «Φτιάχνω καθημερινά 1.600 κρεατόπιτες» λέει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο με κοτόπουλο και αρακά
- Η Γερμανία δεν ξυπνά από τον ενεργειακό της εφιάλτη
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)
















































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442