Την πρόσληψη του Χάβι Γκράθια, για τα δύο επόμενα χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Μάλαγα. Ως παίκτης φόρεσε την φανέλα των Βαγιαδολίδ, Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, ενώ στην προπονητική του καριέρα οδήγησε την Κάντιθ στην Primera Division τη σεζόν 2008/2009, ενώ το ίδιο έκανε και με την Αλμερία την περίοδο 2012/2013. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο καθοδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2011, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τον πάγκο της Κέρκυρας. Ο νέος τεχνικός των Ανδαλουσιάνων θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Ροσαλέδα».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.