Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της συνεχίζει και τη νέα σεζόν η Νέα Κηφισιά, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ της ομάδας των βορείων προαστείων.
Η ανακοίνωση:
Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ. Ο 39χρονος έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Βαγενά και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1975 στην Αθήνα. Έπαιξε μπάσκετ στον Αθηναϊκό, στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Το 2007 συμφώνησε με την Νέα Κηφισιά να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και οι δύο μαζί άρχισαν να γράφουν την δική του ιστορία καθώς ανέβηκαν μια μια τις κατηγορίες και μέσα σε έξι χρόνια από την Α’ ΕΣΚΑ βρέθηκαν στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, πανηγυρίζοντας 4 ανόδους και κατακτώντας 3 πρωταθλήματα (Α’ΕΣΚΑ, Γ’ Εθνική και Α2).
LIVE: Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ για τα προημιτελικά του Europa League.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για την 37η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέκλυσαν την «Arena 8888» στη Σόφια και η ομάδα του Μπαρτζώκα νίκησε με 89-85 τη Χάποελ Τελ Αβίβ, «αγκαλιάζοντας» την πρωτιά στη regular season της Euroleague.