Ν.Κακλαμάνης: Πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στην κάλπη, τους διαψεύσαμε
Στο Παγκράτι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Οι εκλογές συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 180 ετών ζωής του Δήμου, για αυτό και καταθέσαμε μια ανεξάρητη υποψηφιότητα. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στην κάλπη, αλλά τους διαψεύσαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα» δήλωσε.
Στο Παγκράτι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
«Οι εκλογές συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 180 ετών ζωής του Δήμου, για αυτό και καταθέσαμε μια ανεξάρητη υποψηφιότητα. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στην κάλπη, αλλά τους διαψεύσαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα» δήλωσε.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα