Με καθυστέρηση ο απόπλους του European Express, λόγω βλάβης
Δεμένο από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λιμάνι του Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία, παρέμενε το πλοίο European Express με 508 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης. Τελικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε το μεσημέρι.
Δεμένο από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λιμάνι του Αγίου Κυρήκου στην Ικαρία, παρέμενε το πλοίο European Express με 508 επιβάτες, λόγω μηχανικής βλάβης. Τελικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε το μεσημέρι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών μόλις το πλοίο έφυγε από τον Εύδηλο, ακούστηκε ένας θόρυβος από το μηχανοστάσιο και άμεσα το πλοίο ελάττωσε στο μισό την ταχύτητά του.
Όταν το πλοίο προσέγγισε το λιμάνι του Αγίου Κυρήκου, έπεσαν δύτες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ζημιά βρίσκεται εσωτερικά στη μηχανή.
Το μεσημέρι η βλάβη επιδιορθώθηκε και το πλοίο αναχώρησε για Φούρνους και στη συνέχεια για τα λιμάνια Καρλοβάσου και Σάμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442