Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα ήταν ο νικητής στο Ράλι της Αρεντινής, που είναι ο πέμπτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (WRC), αφήνοντας στην 2η θέση τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σεμπαστιάν Οζιέ, ο οποίος πάντως κέρδισε το Power Stage. Αυτή είναι η 2η νίκη φέτος για τον Φινλανδό οδηγό της Volkswagen, η οποία με τη σειρά της πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα κι έτσι κατέρριψε το ρεκόρ της Citroen. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Βρετανός Κρις Μικ με τη Citroen.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός