Στο 1 δισ. δολάρια θα ανέλθει ο προϋπολογισμός διοίκησης του ΔΝΤ για την περίοδο 1 Μαΐου 2014 – 1ηΜαΐου 2015.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΝΤ, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό , ο προϋπολογισμός του Ταμείου είναι αμετάβλητος σε πραγματικούς όρους για το τρίτο έτος σε μια σειρά. «Οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των μελών του ΔΝΤ πληρούνται μέσα στο επίπεδο του προϋπολογισμού, μέσω μέτρων επαρκούς απόδοσης, αλλά και την καλύτερη αξιοποίηση και ανακατανομή των υπαρχόντων πόρων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Στο ίδιο πλαίσιο διευκρινίζεται πως οι πόροι που απελευθερώνονται λόγω ανακατανομής θα καλυψούν πρόσθετες δραστηριότητες στα ευάλωτα κράτη και τη Μέση Ανατολή, την ενισχυμένη πολυμερή επιτήρηση, την ενισχυμένη διαχείριση του κινδύνου, καθώς και το πρόσθετο κόστος της κατασκευής πληροφοριακών εγκαταστάσεων, αλλά και έξοδα σχετικά με τη σωματική ασφάλεια του προσωπικού το ταμείου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας