Μια από τις πιο «ψυχοφθόρες» χρονιές στην 50χρονη ιστορία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο. Οι «βυσσινί» με την εκτός έδρας νίκη τους 2-0 επί του Ολυμπου Κέρκυρας, «σφράγισαν» και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ετσι, η άνοδος σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου, αφήνουν γλυκιά γεύση στους οπαδούς της ιστορικής ΑΕΛ, αυξάνοντας τις προσδοκίες τους για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Τα γκολ στο σημερινό ματς σημείωσαν οι Μπλέντι (70΄) και Γκούρτσας (90+2΄ με πέναλτι).
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.