Μια από τις πιο «ψυχοφθόρες» χρονιές στην 50χρονη ιστορία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο. Οι «βυσσινί» με την εκτός έδρας νίκη τους 2-0 επί του Ολυμπου Κέρκυρας, «σφράγισαν» και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ετσι, η άνοδος σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου, αφήνουν γλυκιά γεύση στους οπαδούς της ιστορικής ΑΕΛ, αυξάνοντας τις προσδοκίες τους για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Τα γκολ στο σημερινό ματς σημείωσαν οι Μπλέντι (70΄) και Γκούρτσας (90+2΄ με πέναλτι).
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων