Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο «Σόφο» γιόρτασε την πρόκριση της Μακάμπι με… τσιφτετέλι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε...τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε…τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!
Τα ηχεία έπαιζαν στο τέρμα τα τσιφτετέλια και ο «Big Sofo» δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα (δείτε στο 1.02 του βίντεο).
Όταν, μάλιστα, δημοσιογράφος τηλεοπτικού δικτύου τον ρώτησε σχετικά με τις χορευτικές του επιδόσεις ο Σχορτσιανίτης φρόντισε να στείλει και το… μήνυμα στη γυναίκα του:
«Όταν είμαι μαζί με τη γυναίκα μου φυσικά και μπορώ να χορέψω» είπε με χαμόγελο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει: «Είναι μια μεγάλη γιορτή. Τι να πω. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Είναι η κορυφαία στιγμή της σεζόν».
Πάντως, στο τέλος του βίντεο δύο Αμερικανοί συμπαίκτες του τον… καρφώνουν, λέγοντας ότι ο Σοφοκλής δεν ξέρει να χορεύει!
Αν και ο Λανουά υποστηρίζει ότι τον επέλεξε η UEFA η τακτική του δεν συνάδει με τις οδηγίες της. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν. Απέτυχαν και δεν το ξέρουν
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-2 σετ στην Ιταλία και χάνοντας για 2η φορά στη Γλυφάδα (3-0) μπροστά σε 2.500 οπαδούς του, είδε τη Βαλεφόλια να κατακτά το Challenge Cup Γυναικών