Ο MVP Ντάνστον και ο ρέκορντμαν Διαμαντίδης
Σε «ερυθρόλευκα» χέρια κατέληξε ο τίτλος του MVP των τρίτων αγώνων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού. Παράλληλα ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά και σε ασίστ και κατέκτησε ακόμη μία κορυφή στα πρακτικά της Ευρωλίγκας!
Σε «ερυθρόλευκα» χέρια κατέληξε ο τίτλος του MVP των τρίτων αγώνων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός ήταν ο κορυφαίος στη νίκη με 78-76 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, με την οποία οι πρωταθλητές Ευρώπης μείωσαν τη σειρά σε 2-1 και συνεχίζουν να ελπίζουν.
Ο Ντάνστον τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους (3/4β., 9/10δ.), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος σε 30 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (index).
Πρώτος ο Διαμαντίδης
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά και σε ασίστ και κατέκτησε ακόμη μία κορυφή στα πρακτικά της Ευρωλίγκας!
Ο 34χρονος γκαρντ κι αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο τζάμπολ του Game 2 των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με 973 ασίστ καριέρας στη διοργάνωση κι ελάχιστα πίσω απ’ τον Θοδωρή Παπαλουκά (977ασ. σε 252συμ.). Την πλέον κατάλληλη στιγμή της 223ης συμμετοχής του, στα -38,4″ για το 63-59, έφτασε στις 5 ασίστ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και πλέον είναι πρώτος όλων κι εκεί!
Ο «Μήτσος» κατέχει την πρώτη θέση και σε κλεψίματα (383κλ. έναντι 335κλ. επίσης του «Τεό»).
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – ΑΣΙΣΤ
1. Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) – 978σε 223 συμμετοχές
2. Θοδωρής Παπαλουκάς (έχει αποσυρθεί) – 977 σε 252 συμμετοχές
3. Πάμπλο Πριτζιόνι (Νιου Γιορκ Νικς) – 798 σε 183 συμμετοχές
4. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας) 755 σε 226 συμμετοχές
5. Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) 687 σε 172 συμμετοχές
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442