Ένας 57χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα της Αττικής Οδού
Τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 57χρονος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας έβαλε φωτιά στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε σήραγγα της Αττικής Οδού και στη συνέχεια ανέβηκε σε γέφυρα και πήδηξε στο κενό.
Τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 57χρονος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας έβαλε φωτιά στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε σήραγγα της Αττικής Οδού και στη συνέχεια ανέβηκε σε γέφυρα και πήδηξε στο κενό.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στην έξοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας.
Νωρίτερα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν λάβει σήμα για φλεγόμενο όχημα στη σήραγγα των Βριλησσίων. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ. άνηκε στον αυτόχειρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ – Με ποιους θα συναντηθεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υπάρξει εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Το μαγικό τους ταξίδι στη Σρι Λάνκα
- Hydra in the Spotlight as Brad Pitt Films on Island
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442