Φωτογραφία με ναζιστικό χαιρετισμό «έκαψε» τον οδηγό του Γ.Τραγάκη
Την άμεση αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία εικονίζεται ο οδηγός του να χαιρετάει ναζιστικά.
Την άμεση αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία εικονίζεται ο οδηγός του να χαιρετάει ναζιστικά.
Ο Γ. Τραγάκης ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός απομακρύνεται από τη φρουρά του άμεσα.
Λίγο πριν είχε επικοινωνήσει με τον οδηγό του, ο οποίος -σύμφωνα με το Mega- παραδέχθηκε ότι έχει κοινωνικές επαφές με μέλη της ΧΑ αλλά αρνήθηκε ότι ο ίδιος είναι μέλος της.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος σε δηλώσεις τους τόνισε ότι «ηφωτογραφία αυτή αποκαλύπτει ότι η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση, όπως το κόμμα του κ.Τραγάκη ισχυρίζεται για την Χρυσή Αυγή».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.